Nieuws

Audemars Piguet Royal Oak Offshore voor F1 coureur Sébastian Buemi

Hoewel de Formule 1 coureur Sébastian Buemi al drie jaar ambassadeur is van Audemars Piguet, is er nu pas voor het eerst een limited edition voor de snelle jongen gemaakt. De nieuwe creatie draagt uiteraard de naam van de racer en heet voluit Audemars Piguet Royal Oak Offshore Sébastian Buemi.

 

 

Collega’s als Juan Pablo Montoya, Jarno Trulli en Rubens Barrichello gingen Buemi al voor wat betreft limited editions met hun eigen naam. Deze keer was de Zwitser dan eindelijk aan de beurt. Het op 250 stuks gelimiteerde model heeft een titanium kast van 42mm met daaraan een rubberband. De wijzerplaat is te herkennen aan de gele ring bij de minutenindexen.

Audemars Piguet Royal Oak Offshore voor F1 coureur Sébastian Buemi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aan de achterzijde is de AP Royal Oak Offshore Sébastian Buemi te herkennen aan de gravure Sébastian Buemi en daarnaast ook aan de kenmerkende ‘S’ op het glas.

Audemars Piguet Royal Oak Offshore voor F1 coureur Sébastian Buemi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast Buemi zijn ook sporters als collega-coureur Michael Schumacher en voetballer Lionel Messi ambassadeur van Audemars Piguet. Het is afwachten wanneer er voor deze twee topsporters een speciale Audemars Piguet gemaakt zal worden.


facebooktwittermail
Previous post

Omega komt met een iPad cover

Next post

De nieuwste creatie van Jaquet Droz: Grande Seconde Tourbillon

No Comment

Leave a reply