Nieuws

BaselWorld 2012: Breitling Transocean Chronograph Unitime

Tijdens BaselWorld 2012 heeft Breitling een nieuw model van de Transocean (1, 2) gepresenteerd. Evenals bij Rolex, heeft Breitling een creatie getoond die uitermate geschikt is voor reizigers. De naam van het horloge is Breitling Transocean Chronograph Unitime.

 

 

Hetgeen dat direct opvalt bij de nieuwe Transocean Chronograph Unitime is de wereldbol in het midden van de plaat. Deze is er, in tegenstelling tot de 24-uurs ring en de ring met steden aan de buitenzijde, puur voor de sier. Via deze twee ringen kan men de eigen tijdszone instellen via de stedenring en een tweede tijdszone met de 24-uurs ring. Via deze laatst genoemde ring is de tijd in alle 24 tijdszones tegelijk af te lezen. De verschillende tijdszones zijn allemaal via de kroon in te stellen.

BaselWorld 2012: Breitling Transocean Chronograph Unitime

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Breitling Transocean Chronograph Unitime is verkrijgbaar in staal of roségoud, heeft een kast die 46mm groot is met daarin het nieuwe in-house gecreëerde Breitling Caliber 05 dat een gangreserve heeft van 70 uur. Naast een witte wijzerplaat, kan er ook gekozen worden voor een zwarte wijzerplaat.


facebooktwittermail
Previous post

BaselWorld 2012: Omega Speedmaster ‘First Omega in Space’ 1962

Next post

BaselWorld 2012: Breitling Transocean Quantième Perpétual

No Comment

Leave a reply