Nieuws

Baselworld 2014: nieuwe modellen van Rolex

Het is lange tijd stil geweest op de voorpagina van DZVL, maar nu BaselWorld 2014 van start is gegaan moeten we u toch op de hoogte houden. Het eerste nieuws van de beurs zijn de nieuwe modellen van Rolex.

Hoewel Rolex verschillende nieuwe modellen presenteert, die op RPR te zien zijn, willen wij graag de nieuwe GMT-II met Pepsi lunette en de nieuwe Sea-Dweller laten zien.

Al vanaf het begin van de Rolex GMT-II met keramische lunette werd er door velen gesproken over de Pepsi lunette. Nu is deze klassieker dan eindelijk gepresenteerd. Het enige puntje is dat deze tot op heden alleen leverbaar zal zijn op de witgouden variant, ref. 116719BLRO. Of dit in de toekomst zal veranderen is nog niet duidelijk.

Het andere nieuwe model dat we u graag willen laten zien is de nieuwe Sea-Dweller, ref. 11660, met keramische lunette. De oude Sea-Dweller is enige jaren geleden uit productie gehaald en had de DeepSea als opvolger of dat model nu uit productie gehaald zal worden is niet duidelijk. Het interessante aan de Sea-Dweller 11660 is het gegeven dat deze weer een oude vertrouwde 40mm groot is.

Baselworld 2014: nieuwe modellen van Rolex

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baselworld 2014: nieuwe modellen van Rolex

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op Rolex.com kunt u alle overige nieuwe modellen zien zoals bijvoorbeeld de nieuwe Sky-Dweller.

facebooktwittermail
Previous post

De winnende foto van de 56ste DZVL-fotowedstrijd

Next post

BaselWorld 2014: nieuwste creatie van Grönefeld

No Comment

Leave a reply