Nieuws

Breitling brengt de Transocean Unitime Pilot

In maart van het vorige jaar presenteerde Breitling al de Transocean Unitime Chronograph, een horloge dat uitermate geschikt is voor mensen die regelmatig van tijdszone verwisselen. Piloten vallen hier uiteraard ook onder en voor hen is er nu de Breitling Transocean Unitime Pilot gepresenteerd.

Deze nieuwe Breitling Transocean Unitimer Pilot is qua uiterlijk overduidelijk een stuk soberder dan de Transocean Unitime Chronograph met de wereldbol op zijn wijzerplaat. Daarnaast is de kast mat gepolijst in plaats van glanzend.

De functies van dit nieuwe model zijn natuurlijk hetzelfde als die van de Chronograph. Zo heeft het horloge een chronograaf functie en is het daarnaast mogelijk om via de kroon gemakkelijk de ring met tijdszones te veranderen zodat de tijd in een andere tijdszone gemakkelijk af te lezen is.

Breitling brengt de Transocean Unitime Pilot

Het Breitling manufactuur caliber 05 huist in de 46mm grote kast. Naast het stalen model met zwarte wijzerplaat is er ook een roségouden variant met blauwe plaat en een limited editie van 1.000 stuks verkrijgbaar. Deze laatste heeft een zwarte kast en band.

Uw mening over dit nieuwe model kunt u kwijt op het DZVL-forum. 


facebooktwittermail
Previous post

Word de winnaar van de 54ste DZVL fotowedstrijd

Next post

Voor de golfliefhebber: twee Rolex Day-Date’s te koop

No Comment

Leave a reply