Nieuws

Nieuw: Corum Admiral’s Cup Seafender 48 Deep Dive Titanium

Corum heeft in haar Admiral’s Cup Seafender reeks een nieuw model gepresenteerd dat goed in deze serie thuis past. Dit omdat het het eerste model is dat alleen de tijd en datum aangeeft. De volledige naam van dit model is Corum Admiral’s Cup Seafender 48 Deep Dive Titanium.

 

 

Het Zwitserse horlogehuis Corum vierde vorig jaar nog het 50 jarig bestaan van de Admiral’s Cup, nu komt het weer met een nieuw model in deze reeks. Deze keer is de creatie voorzien van een kleurstelling die eerder al voorbij kwam bij Breitling, IWC, Chopard, Urwerk, TAG Heuer en Richard Mille. Hierover zullen wij niet klagen, want de kleuren zwart/oranje werken gewoon goed samen.

Nieuw: Corum Admiral's Cup Seafender 48 Deep Dive Titanium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Corum Admiral’s Cup Seafender 48 Deep Dive Titanium is voorzien van een 48mm titanium kast (what’s in a name?) met daarin het automatische Corum caliber CO947 dat een gangreserve heeft van 42 uur. Het horloge kan gebruikt worden tot op een diepte van 1.000 meter. Mocht u binnenkort nog van plan zijn om op een dergelijke diepte te gaan duiken, dan zult u ervoor moeten zorgen dat u één van de 200 stuks weet te bemachtigen.


facebooktwittermail
Previous post

BALL Trainmaster Celsius heeft bijzondere complicatie

Next post

Breaking: de legendarische ontwerper Gérald Genta is overleden

No Comment

Leave a reply