Nieuws

Pre-Basel 2013: Hamilton Jazzmaster Face2Face

Hamilton laat in de aanloop naar BaselWorld 2013 een bijzondere nieuwe creatie zien. Hierbij ziet u namelijk de tijd, een uurwerk en uw pols onder het horloge tegelijkertijd. Laat u verbazen door de Hamilton Jazzmaster Face2Face.

Dit alles is mogelijk door het horloge te voorzien van twee uurwerken – die in tegengestelde richting van elkaar zijn geplaatst – en een gedeelte binnenin de kast simpel weg open te laten. Op de onderstaande foto is de zijde met het chronograaf uurwerk aan de bovenzijde te zien. Het andere uurwerk is een simpel time-only uurwerk.

Pre-Basel 2013: Hamilton Jazzmaster Face2Face

Het binnenste gedeelte van de ovale kast is over de horizontale om te draaien, waardoor men direct een ander horloge om de pols zal hebben. Het chronograaf uurwerk is een ETA 2094 en het time-only uurwerk is een ETA 2671. Wat op de afbeelding onduidelijk blijft is hoe men de tijd van het time-only uurwerk verzet.

De ovale kast is met 53 x 44mm erg fors te noemen. In totaal zullen er van dit forse speciale model 888 stuks gemaakt worden die €4.900 per stuk moeten kosten.

Wanneer u uw mening over dit horloge wilt geven, kunt u dat doen op het DZVL-forum in het daarvoor bestemde topic.


facebooktwittermail
Previous post

Max Büsser brengt de MB&F HM4 Final Edition

Next post

Pre BaselWorld 2013: Maurice Lacroix Masterpiece Seconde Mystérieuse

No Comment

Leave a reply