Blogs

Horlogeverzameling ponzi fraudeur Scott Rothstein onder de hamer

Evenals andere ponzi fraudeurs als de Amerikaanse Bernard Madoff en, dichter bij huis, Danny Klomp en Remco Voortman, blijkt dat de eveneens Amerikaanse fraudeur Scott Rothstein niet alleen een voorliefde had voor snelle auto’s, maar ook voor horloges. Deze worden nu alle 262(!) geveild.

 

 

Eerder al werd het wagenpark van Scott Rothstein, die in totaal voor $1,2 miljard fraudeerde en daarvoor 50 jaar in het gevang mag logeren, geveild. Nu is het dan de beurt aan zijn immense horlogeverzameling. In deze collectie zijn bijna alle bekende grote merken vertegenwoordigd. Hierbij kan gedacht worden aan Rolex, Breitling, Panerai, Jaeger-LeCoultre, Urwerk, Richard Mille, Chopard en ga zo maar door.

Horlogeverzameling ponzi fraudeur Scott Rothstein onder de hamer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoals het een echte nouveaux riche betaamt, heeft ook Rothstein verschillende prachtige horloges weten te scoren. Daar tegenover staan overigens ook de grootste misbaksels die de horloge-industrie ooit heeft voortgebracht. U kunt hier een overzicht vinden van de gehele collectie die op 13 juli geveild zal worden.


facebooktwittermail
Previous post

Winnaar 44ste DZVL fotowedstrijd

Next post

Breitling vliegspel voor iPhone en iPad

No Comment

Leave a reply