Nieuws

IWC komt met drie Boutique Editions

Vanuit het Zwitserse Schaffhausen zijn door IWC drie nieuwe Boutique Editions (BE) gepresenteerd. Dit zijn de IWC Portuguese BE, de IWC Ingenieur BE en de IWC Big Pilot Perpetual Calendar BE.

De reden van de presentatie van deze nieuwe modellen door IWC is niet duidelijk, maar dat mag de pret niet drukken. Om maar met het eerstgenoemde model te beginnen. De IWC Portuguese Boutique Edition is voorzien van een roségouden kast en witte/zilveren wijzerplaat. De afmetingen zijn hetzelfde als de normale Portuguese. In totaal zullen er 1.000 stuks van de Portuguese BE verschijnen.

IWC komt met drie Boutique Editions

De IWC Ingenieur Boutique Edition is eveneens voorzien van een roségouden kast met daarbij een bruin/groene sunburst wijzerplaat. Deze heeft duidelijk een andere kleur dan de IWC Ingenieur Automatic 2012. Van de Ingenieur BE zullen 500 stuks gemaakt worden.

IWC komt met drie Boutique Editions

Tot slot is de IWC Big Pilot Perpetual Calendar Boutique Edition. Het is niet de eerste keer dat IWC een limited edition van de Big Pilot Perpetual Calendar maakt, maar ditmaal gaat het om een roségouden model met een, zoals het lijkt, een gouden wijzerplaat. De afmetingen zijn ook hierbij niet veranderd. Van de IWC Big Pilot Perpetual Calendar BE zullen 250 stuks vervaardigd worden.

IWC komt met drie Boutique Editions

Zoals de naam al doet vermoeden zullen deze drie Boutique Editions alleen verkrijgbaar zijn via de IWC Boutiques. De prijzen zijn nog niet bekend.

Wilt u reageren op dit bericht? Dat kan in het daarvoor bestemde topic op het DZVL-forum.


facebooktwittermail
Previous post

Maak kans op een Xetum

Next post

Spot the watch 4 (video)

No Comment

Leave a reply