Nieuws

Nieuw: Jaeger-LeCoultre Grande Reverso 1931 Rouge

Aan het begin van 2011 wist Jaeger-LeCoultre alle ogen op zich gericht te krijgen door de Jaeger-Lecoultre (JLC) Grande Reverso Ultra Thin Tribute to 1931 te introduceren. Dit model werd destijds met open armen ontvangen en wellicht dat het merk om die reden een nieuwe variant heeft gepresenteerd; de JLC Grande Reverso 1931 Rouge.

 

 

Hetgeen dat direct opvalt aan de nieuwe Grande Reverso 1931 Rouge is de kleur van de wijzerplaat, deze is namelijk voorzien van een opvallende kleur rood. Deze tint is niet zomaar gekozen, maar verwijst naar de tijd waarin de JLC Reverso is ontstaan. Het was destijds namelijk mogelijk om niet alleen een witte of zwarte plaat te kiezen, maar bijvoorbeeld ook een rode wijzerplaat. Alleen echte dandy’s kozen in het verleden voor een dergelijke kleur, daardoor is een originele Reverso met rode plaat tegenwoordig extreem zeldzaam.

Nieuw: Jaeger-LeCoultre Grande Reverso 1931 Rouge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De JLC Grande Reverso Ultra Thin 1931 Rouge is net als de JLC Grande Reverso Ultra Thin Tribute to 1931 voorzien van het Jaeger-LeCoultre caliber 822 dat met de hand opgewonden dient te worden. De kast meet 27,5mm x 46,0mm x 7,27mm en is daarmee evengroot als de JLC Reverso Tribute to 1931. De nieuwe variant is verkrijgbaar via de JLC boutique.


facebooktwittermail
Previous post

De nieuwste creatie van Jaquet Droz: Grande Seconde Tourbillon

Next post

SIHH 2012 preview: Cartier Rotonde de Cartier Minute Repeater Flying Tourbillon

No Comment

Leave a reply