Nieuws

Maurice Lacroix Pontos S Diver op BaselWorld 2013

Omdat de problemen die we met de DZVL portal hadden voor het grootste deel weer zijn opgelost kunnen we u weer voorzien van horlogenieuws. Op woensdag 6 maart showden we u al een nieuwe Maurice Lacroix, ditmaal wederom. Maak kennis met de Maurice Lacroix Pontos S Diver.

Deze geheel nieuwe Maurice Lacroix Pontos S Diver heeft, naar onze mening, een prachtige vintage uitstraling. Dit dankzij de wijzers en de indexen op de wijzerplaat. Dit alles is wel gecombineerd met een modern jasje qua afmetingen van de kast en de waterdichtheid van het horloge. De kast meet namelijk 43mm en zal tot een diepte van 600m geen water binnen laten.

Maurice Lacroix Pontos S Diver op BaselWorld 2013

Naast het model met zwarte wijzerplaat is er ook een model met witte wijzerplaat.

Maurice Lacroix Pontos S Diver op BaselWorld 2013

Daarnaast is het model niet alleen leverbaar met een lederen NATO band, maar ook met een stalen band.

Maurice Lacroix Pontos S Diver op BaselWorld 2013

Het is helaas onduidelijk wat de prijs van deze nieuwe Maurice Lacroix Pontos S Diver gaat worden. Wij scharen hem qua design in het rijtje van de Longines Legend Diver en de Jaeger-LeCoultre Memovox Tribute to Deep Sea, twee modellen die erg goed ontvangen zijn door horlogeliefhebbers. Het is dan ook te hopen dat de prijs niet bizar hoog zal zijn en we dit model veel voorbij zullen zien komen.


facebooktwittermail
Previous post

Tissot Heritage Navigator 160th Annivesary

Next post

IWC Portuguese Yacht Club Chrono Laureus Sport for Good Foundation

No Comment

Leave a reply