Nieuws

Nieuw: TAG Heuer Connected Smart Watch

Het Zwitserse TAG Heuer heeft haar eerste smart watch gepresenteerd, de TAG Heuer Connected. Met deze nieuwe creatie heeft u meerdere horloges in één.

Met deze nieuwe creatie heeft TAG Heuer een enorme stap gemaakt als traditionele horlogemaker. Om toch dicht bij haar eigen product te blijven, ligt het design van de TAG Heuer Connected duidelijk in lijn met de andere modellen van het merk. Dit geldt ook voor de verschillende ‘wijzerplaten’ waar u uit kunt kiezen. Er kan namelijk gekozen worden uit een model met een chronograaf functie, een model met een GMT functie en een normaal horloge met dag en datum aanduiding.

tag hewer connected smart watch

De verschillende ‘wijzerplaten’ van de TAG Heuer Connected smart watch.

Specificaties

De nieuwe TAG Heuer Connected is voorzien van een 46mm titanium kast, die 12,8mm hoog is en voorzien is van saffierglas. Doordat het horloge slechts 52 gram weegt, zult u waarschijnlijk amper merken dat u het horloge draagt. De TAG Heuer Connected beschikt over een Intel processor en draait op Android Wear. Hiervoor zijn ruim 4.000 geschikte apps te vinden in de Google Play Store. Gelukkig is het smart watch ook te verbinden met Apple iOS. De batterij van het horloge gaat minimaal 25 uur mee alvorens het horloge aangesloten moet worden aan de oplader. Op deze manier kunt u er de hele dag gebruik van maken.

De TAG Heuer Connected kost €1.350,00, hierbij kunt u er na twee jaar voor kiezen om nogmaals dit bedrag te betalen waarbij het binnenwerk vervangen zal worden voor een mechanisch uurwerk en u daadwerkelijk een traditioneel Zwitsers uurwerk heeft.

facebooktwittermail

Previous post

Instagram image: Omega Speedmaster 'Silver Snoopy Award' Limited Edition

Next post

Instagram image: Zenith El Primero Tourbillon Limited Edition

No Comment

Leave a reply