Nieuws

Nieuwe Hublot voor Grand Prix van Japan: F1 King Power Suzuka

In aanloop naar de Formule 1 in Japan komend weekend, heeft Hublot wederom een nieuw model van de F1 King Power gepresenteerd. Deze keer de Hublot F1 King Power Suzuka, vernoemd naar het circuit waar de race verreden wordt.

 

 

Deze nieuwe Hublot F1 King Power Suzuka lijkt erg veel op een F1 King Power die eerder al gepresenteerd werd. De grootste verschillen met dit model zijn het ontwerp van de wijzerplaat, de gebruikte materialen van de kast en de kleuren van het horloge. Zo is de kast van staal met een keramische lunette die lijkt op een geperforeerde remschijf van een auto. De kleuren van deze F1 King Power Suzuka zijn afgeleid van de Japanse vlag, namelijk wit en rood.

Nieuwe Hublot voor Grand Prix van Japan: F1 King Power Suzuka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Net als de Hublot F1 King Power Monza is de King Power Suzuka een gelimiteerde editie. In totaal zullen er 250 stuks gemaakt worden, met daarbij nog één extra. Dit extra horloge is nummer 0 van 250 en zal geveild worden voor het Kids Earth Fund. De gehele opbrengst zal ten goede komen aan het KEF.

De Formule 1 in Japan wordt op zondag 9 oktober verreden op het circuit van Suzuka. Wanneer coureur Sebastian Vettel één punt haalt is de Duitser vier races voor het einde van het seizoen al wereldkampioen in de Formule 1.


facebooktwittermail
Previous post

Nieuwe ambassadeur voor Rolex: golfer Tiger Woods

Next post

Topstukken Antiquorum Hong Kong veiling

No Comment

Leave a reply