Nieuws

Oranje boven bij Richard Mille

Haute horlogeriehuis Richard Mille lijkt begaan te zijn met het Nederlands koningshuis gezien een nieuw model van de RM 011, namelijk de RM 011 DLC Titanium Orange.

 

 

Het betreft hier één van de eerste Limited Editions van het jaar en is erg leuk om te dragen tijdens de Koninginnedag die eraan zit te komen. Het enige probleem is dat deze editie alleen voor Noord- en Zuid-Amerika is bedoeld en pas vanaf begin mei in de winkels aan de andere kant van de grote plas komt te liggen. Wellicht dat u dan een zakenreisje kunt combineren met een bezoek aan één van de Richard Mille dealers aldaar, zodat u volgend jaar tijdens Koninginnedag alsnog de blits kunt maken.

 

Oranje boven bij Richard Mille

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is wel te hopen voor u dat er niet te veel gegadigden zijn voor het horloge dat een prijs van ongeveer $90.000 mee zal krijgen, er worden namelijk maar dertig stuks geproduceerd. Voor dit geld krijgt u wel een horloge met een geskeletteerd automatisch uurwerk, dat naast de normale functies een flyback chronograaf heeft en een jaarkalender.


 

facebooktwittermail
Previous post

DZVL in den lande, over gemiste kansen en onvervulde wensen.

Next post

DZVL filmtip

No Comment

Leave a reply