Blogs

Win een Omega Seamaster 300M James Bond via Ace Jewelers

Zojuist belandde een nieuwsbrief van Ace Jewelers in de DZVL mailbox met een interessant bericht. Het is namelijk zo dat het team achter Ace Jewelers mensen de mogelijkheid geeft om kans te maken op een Omega Seamaster 300M James Bond ref. 2221.8000. Benieuwd hoe u kans maakt? Lees dan verder.

 

 

Ace Jewelers maakt het wel heel gemakkelijk om kans te maken op deze Omega Seamaster 300M James Bond. Men dient slechts drie stappen te ondernemen. Allereerst moet de Facebook pagina van Ace geliket worden, daarna is het van belang om de actie te delen op de eigen Facebook pagina en tot slot moeten de eigen gegevens achter gelaten worden zodat er een winnaar gekozen kan worden. Dit zal gebeuren wanneer de Facebook pagina van Ace Jewelers 5.000 likes heeft.

Win een Omega Seamaster 300M James Bond via Ace Jewelers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer u dan toch bezig bent om deze actie te delen, kijk dan ook even naar de nominatie van de webwinkel van Ace voor de Thuiswinkel Awards in de categorie Sieraden & Accesoires en stem op Ace Jewelers. Iedere stem is natuurlijk erg belangrijk.


facebooktwittermail
Previous post

Basel 2012 preview: TAG Heuer Formula 1 Chronograph Date

Next post

Rolex Passion Meeting goes Asia

No Comment

Leave a reply