Blogs

Uitgelicht: Omega Speedmaster Legend Collection Michael Schumacher

Het is alweer enige tijd geleden dat de rubriek ‘Uitgelicht’ (1, 2, 3, 4, 5, 6) op DZVL voorbij kwam, maar vanaf vandaag zal dat weer met enig regelmaat gebeuren. In deze ‘Uitgelicht’ een bijzondere Omega, namelijk een Omega Speedmaster Legend Collection Michael Schumacher.

Hoewel Formule 1 coureur Michael Schumacher tegenwoordig ambassadeur is van Audemars Piguet (1, 2), en zodoende ook een limited edition collectie met zijn naam erop heeft, was Schumacher eerder ambassadeur van Omega. Om die reden heeft het merk de Omega Speedmaster Legend Collection in het leven geroepen. Het eerste model verscheen in 2004 ter ere van de zesde wereldtitel die Schumacher binnenhaalde.

Dit specifieke model is er één uit een collectie van drie. Ditmaal ter ere van de zevende wereldtitel in de Formule 1 van Michael Schumacher.

Uitgelicht: Omega Speedmaster Legend Collection Michael Schumacher

Bovenstaande Omega Speedmaster Legend Michael Schumacher is verkrijgbaar bij juwelier Burger. Meer informatie is hier op het DZVL-forum te vinden. Het is uiteraard ook mogelijk om direct contact op te nemen met juwelier Burger in Maastricht.


facebooktwittermail
Previous post

Recordopbrengst voor Rolex Sea-Dweller bij Antiquorum

Next post

Bijzondere Patek Philippe ref. 5396G voor Tiffany & Co.

No Comment

Leave a reply