Nieuws

Nieuw: Panerai PAM 389 Luminor Submersible 1950 Amegnetic Titanium

Tijdens de SIHH 2013 in Genève komt Panerai met een nieuw model, dat nu al gepresenteerd wordt. Dit model is voorzien van een antimagnetische titanium kast en heeft de naam Panerai Luminor Submersible 1950 Amegnetic Titanium.

 

 

Het referentienummer van de Panerai Luminor Submersible 1950 Amegnetic Titanium is PAM 389 en is familie van de Panerai Luminor Arktos (PAM 92) die gedragen is door avonturier Mike Horn.

Nieuw: Panerai PAM 389 Luminor Submersible 1950 Amegnetic Titanium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De PAM 389 is direct te herkennen aan de zwarte keramische lunette inleg, iets dat nog niet eerder te zien was op een Panerai. Daarnaast is de wijzerplaat voorzien van gelig opschrift; bij Rolex zou het ‘gilt writing’ genoemd worden.

Nieuw: Panerai PAM 389 Luminor Submersible 1950 Amagnetic Titanium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de titanium kast zorgt het automatische in-house Panerai P.9000 uurwerk voor de aandrijving van de wijzers. Dit uurwerk heeft een gangreserve van 3 dagen. Om dit duikhorloge, dat tot 300 meter waterdicht is, te kunnen dragen is het allereerst aan te raden om forse polsen te hebben – de kast meet 47mm – en ten tweede dient u €8.700,- uit te willen geven aan een horloge.


facebooktwittermail
Previous post

Nieuw: Frederique Constant Slimline Tourbillon Manufacture.

Next post

Maak kans op een Longines

No Comment

Leave a reply