Nieuws

SIHH 2012 preview: Jaeger-LeCoultre Deep Sea Vintage Chronograph

Tijdens de Salon International de la Haute Horlogerie (SIHH) van 2011 presenteerde Jaeger-LeCoultre (JLC) de Memovox Tribute to Deep Sea. Twee gelimiteerde modellen. Een voor de Amerikaanse markt (359 stuks) en een voor de Europese markt (959 stuks). Nu komt het merk in navolging hiervan tijdens de komende SIHH met de JLC Deep Sea Vintage Chronograph.

 

 

Waar de JLC Memovox Tribute to Deep Sea in 2011 kwam als eerbetoon aan de oude Memovox Deep Sea, is de JLC Deep Sea Vintage Chronograph slechts een uitbreiding van de Deep Sea reeks. Wat bij dit model direct opvalt zijn de vintage stijlelementen die ook op de Memovox Tribute to Deep Sea voor de Europese markt terug te vinden zijn.

SIHH 2012 preview: Jaeger-LeCoultre Deep Sea Vintage Chronograph

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evenals de Jaeger-LeCoultre Memovox Tribute to Deep Sea modellen is de kast van de nieuwe Deep Sea Vintage Chronograph 41mm groot. In de kast tikt JLC’s automatisch 751G caliber. Waar de Tribute modellen, zoals eerder al vermeld, gelimiteerd waren, zal de Deep Sea Vintage Chronograph niet gelimiteerd worden. Een prijs van deze Jaeger-LeCoultre is helaas nog niet bekend.

(Via PuristS)


facebooktwittermail
Previous post

Winnaar unieke boek ‘IWC Schaffhausen Engineering Time Since 1868’ bekend

Next post

MeisterSinger Perigraph Edition Jan des Bouvrie

No Comment

Leave a reply