Nieuws

Speciale Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute to 1931 voor Batman

In de nieuwe Batman film ‘The Dark Knight Rises’ is om de pols van hoofdrolspeler Bruce Wayne, gespeeld door Christian Bale, een Jaeger-LeCoultre Reverso Grande Date te zien. Ter ere hiervan heeft het merk een speciale Reverso Tribute To 1931 gemaakt.

 

 

Het is niet de eerste keer dat Jaeger-LeCoultre een model maakt ter ere van een Batman film. Een kleine twintig jaar geleden werd voor de film ‘Batman Forever’ ook al een JLC Reverso gemaakt met het Batman logo erop.

Bijzondere Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute to 1931 voor Batman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op dit moment lijkt het erop dat het gaat om een eenmalige creatie van de bovenstaande JLC Reverso Ultra-Thin Tribute to 1931 met daarop het Batman logo. Dit horloge zal in verschillende JLC boutiques te bezichtigen zijn en, voor zover nu bekend, niet als een limited edition uitgebracht worden.

Het is overigens ook niet de eerste keer dat er een speciale editie van de Jeager-LeCoultre Reverso Ultra-Thin Tribute to 1931 gemaakt wordt. Eerder maakte JLC namelijk bekend de ultra-coole Reverso Ultra-Thin Tribute to ‘Mad Men’ te gaan maken in een oplage van 25 stuks.

Uw mening kunt u geven in het Jaeger-LeCoultre topic op het DZVL-forum.

(Via Timezone)


facebooktwittermail
Previous post

Audemars Piguet Leo Messi Royal Oak collectie

Next post

Heuer Monaco van Steve McQueen wederom onder de hamer

No Comment

Leave a reply