Nieuws

Twee kleurrijke Breitling Avenger Seawolf Blacksteel modellen

Ruim een jaar geleden liet Breitling haar donkere kant zien in de vorm van de Avenger Seawolf Blacksteel Chrono. Dit model was te herkennen aan de zwarte kast en rode accenten op de wijzerplaat. Nu zijn er twee nieuwe, kleurrijke, modellen van de Avenger Seawolf Blacksteel Chrono gepresenteerd.

De nieuwe modellen hebben allebei dezelfde specificaties als de normale Avenger Seawolf Blacksteel Chrono. Dat wil zeggen dat de kast 45mm groot is met daarin het Breitling Caliber 73het zogenoemde SuperQuartz uurwerk – en het horloge waterdicht is tot 1.000m. Op deze diepte kan de chronograaf overigens nog gewoon gebruikt worden. De twee nieuwe creaties zijn te herkennen aan de oranje en gele accenten op de wijzerplaat en zullen, logischerwijs, Breitling Avenger Seawolf Blacksteel Chrono ‘Code Orange’ en Breitling Avenger Seawolf Blacksteel Chrono ‘Code Yellow’ heten.

Twee kleurrijke Breitling Avenger Seawolf Blacksteel Chrono modellen

De eerder gepresenteerde Avenger Seawolf Blacksteel Chrono was een limited editionzoals we de laatste tijd wel vaker zien van Breitling – van 2.000 stuks. Het is nog onduidelijk of deze modellen ook gelimiteerd zijn tot 2.000 stuks, maar dit is wel aannemelijk. De prijs van beide nieuwe varianten zal ook op ongeveer €3.500 uitkomen.


facebooktwittermail
Previous post

Win uw vliegbrevet met Breitling

Next post

Bijzondere Omega Speedmaster collectie te koop op eBay

No Comment

Leave a reply